Of je enkel samen de pashokjes in duikt voor een leuke middag of elke week elkaars favoriete items leent, stijlvol verbinden gaat verder dan alleen kleding. Het is een unieke manier van communiceren, vertrouwen en het delen van liefde voor elkaar. Genieten van het proces en elkaar gelukkig zien maakt het samenstellen van moeder-dochter looks en het ruilen van kleding een bijzonder onderdeel van hoe jullie relatie zich vormt. 

Stijlvol verbinden

Moeders en dochters delen vaak een unieke band, en wat is een betere manier om dat te tonen dan via make-up en mode? Het is meer dan alleen het delen van een stukje stof. Het is een manier om tijdloze kledingstukken als erfgoed door te geven die veelal zijn gedragen op bijzondere momenten van iemands leven en speciale verhalen met zich mee dragen. Dit kan variëren van een trouwjurk tot mama’s favoriete broek die helaas te klein is geworden. Op deze manier kan ze toch elke keer weer van de kledingstukken genieten als haar dochter ze aan heeft. 

Trendy Coördinatie: Kleurcombinaties en Accessoires

Het geheim achter een stijlvolle moeder-dochter-look schuilt in de kunst van het balanceren. Het geheim is het vinden van die perfecte middenweg tussen serieus en kleurrijk, basic en elegant. De ernst van een serieuze outfit doorbreek je bijvoorbeeld met een vleugje kleur. 

Daarnaast doet een simpele maar elegante jurk zowel dienst op de werkvloer van mama als op een date diner van dochter door het iets luchtiger te maken. Als je op zoek bent naar een jurk om te delen met je moeder of dochter, kijk dan naar een Zoso jurk. Door zelf nog persoonlijke accessoires toe te voegen zoals sieraden, tasjes, brillen, hakken, riemen of handschoenen kan je elke jurk een compleet andere uitstraling geven die perfect bij jou en de gelegenheid past. Dit maakt het perfect voor de moderne vrouw die zowel carriere wil maken als leuke dingen doen met haar vriendinnen en familie.

Seizoensgebonden Stijl: Van Zomer tot Winter

Kleding wisselt niet alleen van persoon maar ook per seizoen. Als de wind waait, de bomen kaal zijn en het haardvuur aan staat, zou het raar zijn als je de buurman met zijn korte linnen broek en hawaii overhemd de deur uit ziet lopen. Kleding draagt een boodschap in zich die wordt versterkt door associaties. Als je een sjaal ziet denk je aan schaatsen en een winterwandeling door het bos en bij slippers denk je aan die dag op het strand in Italië. Deze associaties zijn veelal seizoensgebonden en zie je terug in het gebruik van materialen, kleur en laagjes. Dit is dus de belangrijkste reden dat zowel moeder als dochter het hele jaar met plezier elkaars kleding kunnen dragen, want er is elke maand wel weer een andere combinatie te maken die perfect is voor het weer. 

Over de auteur

Gerelateerde berichten