Hoe jij je vrije dag leuk besteed als liefhebber van auto’s? Natuurlijk door een dagje erop uit te gaan met de auto, naar de auto! 

Autosafari Beekse Bergen

Heb jij altijd al een keer een spannende safari willen maken, maar zit een reis naar Zuid-Afrika er niet helemaal in voor jou? Dan is een safari bij de Beekse Bergen hét helemaal voor jou. Je bent er echt even helemaal tussenuit voor een dag en komt oog in oog te staan met meer dan 150 wilde diersoorten. Het is niet alleen spannend, maar ook erg leerzaam. Deze unieke reis brengt jou in de wondere wereld van wilde diersoorten die gewoon naast jou lopen. Bij de Beekse Bergen kun je kiezen uit meerdere soorten safari’s, namelijk uit de volgende soorten:

  • Een bootsafari.

Met een bootsafari ontdek je de wilde dieren vanaf het water in alle rust en ontspannenheid. Deze safari duurt ongeveer 30 minuten en je kunt deze doen op verschillende dagen om verschillende tijden.

  • Een autosafari.

Als jij je liever echt tussen de wilde dieren bevindt en vanuit je eigen auto, dan is een autosafari echt perfect voor jou. Je rijdt letterlijk langs onder andere de jachtluipaarden en prachtige zebra’s. Er zijn twee verschillende routes waaruit je kunt kiezen. Halverwege de route kun je in het Kongo restaurant genieten van een hapje en een drankje en even pauzeren. Daarna zul je weer helemaal opgeladen zijn om de spannende route voort te zetten.

  • Een bus safari.

Ideaal als je juist geen zin hebt om zelf te rijden, maar je toch wilt begeven tussen de wilde dieren. 

  • En een wandelsafari. Deze is geschikt voor iedereen die wel een stevige wandeling wil maken. Tijdens deze kilometerslange safari sta je oog in oog met wilde dieren. Uiteraard wel op een veilige manier!

Je kunt de verschillende safarisoorten ook met elkaar combineren.

Circuit van Zandvoort

Geen Volkswagen, Alfa Romeo, Citroën of zelfs BMW voor jou? Ga om echt snelle auto’s te bekijken naar evenementen op het Circuit van Zandvoort. Wegens de COVID-19 maatregelen zijn er momenteel helaas geen evenementen op dit waanzinnige circuit, maar hopelijk wel snel weer zodra het virus zo goed als verdwenen is en de versoepelingen het toelaten.

Mondial de l’Automobile in Parijs

Een welbekend evenement onder autoliefhebbers is de AutoRAI. Hoewel dit een zowel binnenlands, als buitenlands er populair event is was helaas 2015 het laatste jaar voor dit spectaculaire uitje. Wees niet getreurd. Mocht je een echte autofanaat zijn, dan vind je het vast en zeker niet erg om een rondje naar Parijs te rijden voor de Mondial de l’Automobile in Parijs. Dit is vergelijkbaar met onze Nederlandse AutoRAI. Wie weet kun je er een leuk weekendje weg van maken met je familie, vrienden of wellicht een romantisch uitje met je partner. Twee vliegen in één klap!

Musea met auto exposities

Wil je een cultureel uitje waar jij en wellicht je kids veel van kunnen leren? Bezoek dan het Louwman museum en het Fordmuseum. Hier staan een aantal prachtige auto’s die je kunt bewonderen. Voor kinderen worden er ook nog eens leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Jong of oud, vervelen in deze musea gebeurt niet.

Bereid je goed voor!

Voordat je vertrekt met de auto is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Je wilt immers niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Wil jij je goed voorbereiden op autohulp bij pech? Download dan nu de gratis app van RoadGuard en ben ervan verzekerd dat je snel weer de weg op geholpen wordt. Het mooie is dat je er helemaal geen abonnement of lidmaatschap voor nodig hebt. Je betaalt alleen voor de hulp die je nodig hebt. Dat is nog eens voordelig!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.