Als je erachter komt dat je zwanger bent, dan wil je waarschijnlijk gelijk gaan kijken voor leuke spullen voor je baby. Maar als het je eerste kind is, dan weet je misschien nog niet precies wat je allemaal nodig gaat hebben. In deze tekst gaan wij je daarom in het kort vertellen wat je zoal nodig hebt voor je nieuwe baby. Van het aantal setjes kleren, tot alles wat er in de babykamer moet komen te staan. Zo kun je via bijvoorbeeld de website Koeka een Boxkleed kopen, voor in de box van je baby. 

Alle kleren die je baby nodig gaat hebben

De meeste mensen houden bij het kopen van nieuwe kleren een baby uitzetlijst aan. Hier wordt precies aangegeven hoeveel je van alles nodig hebt. Bij kleding zijn dit bijvoorbeeld acht rompers, vier broekjes, shirtjes en pakjes, twee vestjes, zes paar sokken, twee mutsen en een jasje. Zo weet je zeker dat je niet onnodig veel kleren gaat kopen. Baby’s groeien immers erg hard en passen al snel niet meer in hun kleren. Zo voorkom je dat je achteraf veel te veel kleren hebt gekocht en je baby deze nooit heeft aangetrokken.

Babyspullen voor in de slaapkamer en de woonkamer

Een van de belangrijkste dingen voor in de babykamer is natuurlijk het bed. Als jij ervoor kiest om jouw baby niet bij jou in bed te laten slapen, dan zul je een bed moeten kopen. Ook zijn er veel mensen die een box kopen voor in de woonkamer. Daar kan de baby in liggen en slapen als de ouders beneden zijn. Dan heb jij je baby altijd in de buurt. Vergeet ook niet om voor de box een speciaal boxkleed te kopen. Die zijn vaak lekker zacht en liggen fijn voor de baby. Het kopen van een commode is erg handig voor het aankleden en verschonen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.