Heb jij je eigen bedrijf? En wil je powerbanks met opdruk inzetten in jouw marketingcampagne?Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Powerbanks met opdruk kunnen hierbij een handig hulpmiddel zijn. Waarom? Simpelweg omdat iedereen weleens zonder batterij komt te zitten. Een powerbank is daarom altijd nuttig om bij de hand te hebben. Door deze uit te delen aan klanten en zakelijke relaties, vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je merk, maar zorg je ook nog eens dat klanten altijd bereikbaar zijn. In deze blog zetten we de voor- en nadelen van powerbanks met opdruk voor jou op een rijtje.

Voordelen

Naamsbekendheid

Het grote voordeel van merchandise zoals powerbanks met opdruk is natuurlijk de vergrote naamsbekendheid van je merk. Door deze uit te delen of als cadeau weg te geven, zorg je dat je bedrijfsnaam en logo zichtbaar zijn bij de gebruiker van de powerbank. Dit kan weer leiden tot nieuwe klanten of zakenrelaties.

Nuttig geschenk

Powerbanks zijn niet alleen handig, maar zelfs noodzakelijk in deze tijd. Het is daarom een slim idee om deze gadgets met opdruk te gebruiken als weggever voor klanten of medewerkers. Hierdoor is het geschenk zowel nuttig als effectief.

Goedkoop

Bedrukking van merchandise zoals powerbanks is relatief goedkoop, zeker wanneer je deze in grote aantallen bestelt. Hierdoor kun je met een relatief klein budget toch veel mensen bereiken. Sommige verkopende partijen vragen echter een stuk meer dan (web)winkels. Klik daarom hier voor een partij met goede prijzen.

Duurzame reclame

Deze duurzame vorm van reclame is een investering voor de lange termijn. Een powerbank wordt immers regelmatig gebruikt en zal altijd de naam en het logo van jouw bedrijf dragen.

Nadelen

Slechte kwaliteit

Als je goedkope powerbanks bestelt, kan de kwaliteit van de bedrukking en het product zelf onder de maat zijn. Het is daarom belangrijk om goed op de kwaliteit te letten en te investeren in betere kwaliteit powerbanks.

Te veel reclame

Wanneer je jouw bedrijfsnaam en logo te nadrukkelijk op je merchandise laat plaatsen, zou dit ook weleens tegen kunnen vallen. Het is daarom belangrijk om een subtiel ontwerp te kiezen, waarbij de focus ligt op de kwaliteit van het product of de service die het merk biedt.

Niet iedereen kan de powerbanks gebruiken

Hoewel powerbanks tegenwoordig heel normaal zijn, zijn er nog steeds mensen die geen powerbank nodig hebben. Het is daarom belangrijk om deze gadget aan een goede doelgroep te geven, zodat het cadeau ook daadwerkelijk gebruikt zal worden.

Onvoorziene kosten

Het kan voorkomen dat je te weinig of juist te veel powerbanks met opdruk hebt besteld. Het is daarom belangrijk om hier rekening mee te houden en een goede inschatting te maken van de benodigde hoeveelheid powerbanks.

Samenvattend

Al met al kan de inzet van powerbanks met opdruk een slimme zet zijn om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Zeker wanneer je gebruik maakt van de voordelen en nadelen die we in dit artikel hebben besproken. Door rekening te houden met de kwaliteit, het ontwerp en het aanbieden aan een goede doelgroep, kun je met deze marketingtool een groot en langdurig effect creƫren. Durf jij het te proberen?

Over de auteur

Gerelateerde berichten